EIVA A/S

To use this site, please enable javascript

Application Engineer

Application Engineer

… Så er du måske den nye Application Engineer i EIVAs Customer Service and Delivery-team!

EIVA er et ingeniørfirma, der sejler på den internationale scene, hvor vi leverer avancerede løsninger og tilhørende services til den maritime industri.

Vores kunder favner blandet andet specialister inden for havbundsundersøgelser og konstruktion til offshore energi-segmentet, havneundersøgelser og oceanografi. Med vores produktportefølje, der omfatter hardware- og softwaresystemer brugt under vand, gør vi dem i stand til at kortlægge verdenshavene, finde glemte miner og bygge vindmølleparker så effektivt som muligt.

Vi har bølgende travlt i vores Customer Service and Delivery-team og søger derfor en landmåler/surveyor, der har prøvet kræfter til vands, til rollen som Application Engineer.

Teamets fornemmeste opgave er at sikre, at vores kunders projekter forløber problemfrit, hvad angår support, træning, mobilisering, dokumentation og meget mere – og det kræver tekniske eksperter, hvor vi pt har brug for flere hænder til at sætte alle sejl.

Den ideelle kandidats ballast favner…

  • Erfaring på junior- eller seniorniveau med en bred vifte af opmålingsdiscipliner, for eksempel gennem jobs inden for hydrografi, oceanografi og inspektion.
  • En stærk teknisk forståelse – og meget gerne erfaring med teknologier relateret til EIVAs fokusområder.
  • Er motiveret for hurtigt at opnå produkt- og applikationsekspertise.
  • Et stærkt ønske om at bidrage til et godt samarbejde mellem forskellige afdelinger i organisationen og eksterne partnere.

… samt kompetencer inden for enten

  • Data processering – med en uddannelse i geofysik eller lignende

og/eller

  • Operationel udførelse af projekter – med en uddannelse i hydrografisk opmåling eller lignende, og fokus på opmålingsplanlægning og sensor-integration.

Og så forventer vi, at du synes, det er…

  • Nemt at begå sig på engelsk både verbalt og skriftligt.
  • Spændende at arbejde i et internationalt miljø med direkte kontakt med kunder, og hvor mange af dine kolleger snakker engelsk hen over frokostbordet eller sidder i andre lande, når der holdes møder.
  • Inspirerende at have mange projekter og opgaver på samme tid, i en dagligdag, hvor planer for dagen hurtigt kan ændre sig, styret af nye højprioritet-opgaver, hvis for eksempel en kunde er afhængig af vores hjælp for at undgå downtime.

Du kommer til at arbejde fra vores hovedkontor i Stilling, som ligger op ad E45 og kun 15 min fra Århus.

Når du er en del af EIVA team…

… er du en del af et firma med en meget uformel og åben arbejdskultur, hvor det er muligt at sætte dit præg, hvis du ser nye muligheder. Vi arbejder med højteknologisk, innovativ teknologi i et inspirerende miljø, hvor frihed under ansvar er en nøgleparameter.

Vi værdsætter en god balance mellem arbejde og privatliv og 15, 20 og endda 25-års jubilæer er ikke et sjældent syn blandt vores kolleger. Vi tilbyder forskellige fordele såsom en pensionsordning og sundhedsforsikring, en kantine, hvor ingen forlader med en tom mave, og en meget aktiv social aktivitets kalender.

Er du klar til at hoppe i?

Hvis vi har fanget din interesse, så send dit CV til via nedenstående link.

Alle ansøgninger vil blive behandlet diskret. Samtaler vil blive afholdt hurtigst muligt, da vi gerne ser vores nye besætningsmedlem starter så hurtigt som muligt.

For yderligere information, er du velkommen til at tage fat i VP for Customer Service and Delivery Benjamin Nielsen, på ben@eiva.com eller +45 4153 2151.