EIVA A/S

To use this site, please enable javascript

Teknisk designer til Hardware Development

Teknisk designer til Hardware Development

EIVA er en førende ingeniørvirksomhed, der leverer pålidelige løsninger til de internationale maritime industrier. Vi udvikler og leverer udstyr, software og ydelser til kunder, der specialiserer sig i havvidenskab, offshore vind, olie og gas og byggeri, for blot at nævne nogle få områder, vi er aktive inden for.

Vores produktportefølje omfatter en række sensorplatforme, såsom ROTV'er, der passer til mange anvendelsesområder. Vi oplever en stigende interesse for EIVA's produkter og ideer, der holder os på forkant med udviklingen i branchen.

Vi har et enestående team hos EIVA, og vi er på udkig efter et nyt besætningsmedlem med en baggrund i teknisk design til vores afdeling for hardwareudvikling.

Jobbet indeholder

Den udvalgte kandidat bliver en del af et erfarent team af software-, maskin- og tekniske ingeniører, der sikrer, at vores kunder med succes kan kortlægge verdenshavene, finde glemte miner, etablere havvindmøller og meget mere.

Du kommer til at arbejde i et internationalt miljø, både selvstændigt og som en del af et større team.

Som teknisk designer hos EIVA bliver du en del af vores hardwareudviklingsafdeling, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i at overføre vores nye produkter fra udvikling til produktion. Du vil støtte vores ingeniører med:

  • Oprettelse og opdatering af produktionsdokumentation
  • Opdatering af eksisterende 2D- og 3D-modeller
  • Hjælpe med at oprette og opdatere styklister i Navision
  • Strukturere og arkivere teknisk dokumentation og sikre, at den altid er opdateret

Du kommer til at arbejde ud fra vores hovedkontor i Stilling, Danmark (kun et minut fra E45 og 15 minutter fra Aarhus). Derfor skal du bo i Danmark eller være parat til at flytte hertil.

Den ideelle kandidat…

  • Har en uddannelse som teknisk designer eller lignende
  • Er en erfaren bruger af Autodesk Inventor
  • Er struktureret og systematisk
  • Besidder stærke skriftlige og mundtlige engelskkundskaber
  • Har overblik uden at miste detaljerne af syne i et miljø med højt tempo

Et kendskab til produkterne inden for den maritime opmålings- og konstruktionsindustri vil være meget velkomment, men er ikke et krav.

Vi ved, at vi opererer i en nichebranche, så uanset om du er ny i den maritime verden, eller du er en erfaren søulk, vil vi udstyre dig med træning i vores løsninger og aktiviteter, før du dykker ned i EIVA-farvandet.

At være en del af vores EIVA crew

At blive en del af EIVA betyder at blive en del af en virksomhed, der sætter en ære i at have en uformel og åben arbejdspladskultur, der beskæftiger sig med avanceret, innovativ teknologi i et inspirerende miljø.

Hos EIVA sætter vi stor pris på den enkeltes personlige ansvarsfølelse og proaktivitet, så det er muligt at sætte sit eget præg og overraske os, hvis man finder uopdagede muligheder.

Vi værdsætter en god balance mellem arbejde og privatliv, hvilket afspejles i, at 15-, 20- og endda 25-års jubilæer er en almindelig begivenhed blandt vores kolleger.

Vi tilbyder forskellige fordele, såsom en pensionsordning og sundhedsforsikring, en kantine, som ingen forlader med tom mave, og en aktiv social kalender.

Klar til at springe ud i det?

Hvis vi har fanget din opmærksomhed, så send dit ansøgningsbrev og CV.

Alle ansøgninger vil blive behandlet med diskretion. Samtaler vil blive afholdt med det samme, og det nye besætningsmedlem starter så hurtigt som muligt.

For yderligere information kontakt venligst VP Hardware Development Martin Kristensen på mkr@eiva.com.